MALI SERVIS FILTRI TOYOTA VERSO 1.8 (09-18) Bosch

GARNITURA FILTROV ZA SERVIS TOYOTA VERSO (_R2_) 1.8 (ZGR21_) 108 kW  (04.2009 – 08.2018) motor 2ZR-FAE Garnitura vsebuje filtre blagovne znamke Bosch: filter olja, zraka, kabinski ogljeni + tesnilo/podložko. Ob menjavi potrebujete 4,2L olja.

Povezava za nakup olja: https://www.deli-opel.si/trgovina/motorno-olje-toyota-oe-5w30-pfe-1l/

 

 

1210a 685.2 160.1

MALI SERVIS FILTRI TOYOTA VERSO 1.8 (09-18) Bosch

Teža 6 kg
Znamka I.S.T.

Toyota

Blagovna znamka-deli

BOSCH

BLAGOVNA ZNAMKA AVTOMOBILI

Toyota

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Izdelek - avtodel lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, neuporabljen in nerabljen izdelek v originalni, čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov prodajalca AHK d.o.o.. Ne velja za izdelke, ki so označeni kot individualno naročilo, za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem izdelki - avtodeli , ki so naročeni posebej za kupca na osnovi številke šasije vozila oziroma so dobavljeni iz virov, kjer vračilo ni možno. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

Toyota - Verso 2009-2013
Toyota - Verso 2013-
NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MALI SERVIS FILTRI TOYOTA VERSO 1.8 (09-18) Bosch”