GARNITURA ZA SERVIS TOYOTA RAV 4 IV WWA42  DIESEL 105 kW 2015-2018  tip motorja 2WW Garnitura vsebuje motorno olje original Toyota 5W-30 C3 1WW/2WW 6L + filtre Mann (filter olja Mann, zraka Mann, kabine BIO Mann, goriva – original Toyota) + podložko. Ob menjavi potrebujete 5,2l olja. Filter kabine v tej garnituri je bioaktivni filter kabine (klime) in predstavlja novo tehnologijo »FreciousPlus«, ki zagotavlja najboljšo filtracijo in čiščenje zraka s trojnim filtriranjem v potniški kabini osebnih vozil.
Gre za tehnologijo prihodnosti, ki zagotavlja najboljši rezultat. Potnike in voznika varuje pred alergijami, bakterijami in cvetnim prahom. Nudi 100% zaščito pred izpušnimi plini, trdimi delci, drobnimi ostanki gum, finim prahom in drugimi vrstami umazanij, ki je v zraku. Poseben granulat ščiti tudi ozon in uničuje vse vrste škodljivih plinov. Filter prepoznamo po rumeni barvi. Potrebno ga je zamenjati na vsakih 15.000 prevoženih km oziroma enkrat letno (kaj je prej).

✔️

Teža 7 kg
Znamka I.S.T.

Toyota

proizvajalec-deli

Toyota

Viskoznost

5W-30

Specifikacije

ACEA C3

Blagovna znamka-deli

MANN

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Izdelek - avtodel lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, neuporabljen in nerabljen izdelek v originalni, čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov prodajalca AHK d.o.o.. Ne velja za izdelke, ki so označeni kot individualno naročilo, za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem izdelki - avtodeli , ki so naročeni posebej za kupca na osnovi številke šasije vozila oziroma so dobavljeni iz virov, kjer vračilo ni možno. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

Toyota - Rav4 2013-
NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GARNITURA ZA SERVIS TOYOTA RAV 4 IV 2.0D (15-18) Olje+filtri MANN BIO”