Celotna kategorija MOTORNA OLJA CASTROL
Celotna kategorija MOTORNA OLJA
MOTORNO OLJE CASTROL MAGNATEC 5W-40 C3 4L USTREZA SPECIFIKACIJAH: API SM/CF; ACEA A3/B3;ACEA A3/B4;C3;BMW LONGLIFE-04; MERCEDES-BENZ 229.31; VW 505.00, VW 502.00 A3/B4; C3; BMW LONGLIFE-04; MERCEDES-BENZ 229.31. Olje Castrol Magnatec 5W40 je sintetično motorno olje, ki ves čas zagotavlja zaščito motorja. olje Magnatec je prilagojeno modernim motorjem, ki so opremljeni s turbokompresorji, intercoolerji in imajo neposredni vbrizg. Lahko se kombinira z vsemi olji, ki izpolnjujejo standarde API SH, SJ, SL, SM.

Teža 1 kg

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Izdelek - avtodel lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, neuporabljen in nerabljen izdelek v originalni, čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov prodajalca AHK d.o.o.. Ne velja za izdelke, ki so označeni kot individualno naročilo, za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem izdelki - avtodeli , ki so naročeni posebej za kupca na osnovi številke šasije vozila oziroma so dobavljeni iz virov, kjer vračilo ni možno. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.